zwangere vrouw

Disclaimer

Gebruik

Het gebruik van de website OnlineZwangerschapsTest.nl wordt bepaald door de volgende algemene voorwaarden. Als gebruiker van deze website erkent u kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met deze voorwaarden. Zij kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd.

Copyright

De gehele inhoud van de website OnlineZwangerschapsTest.nl, ontwerp, afbeeldingen, teksten, logo's, gifs, icoontjes evenals hun opmaak zijn exclusief eigendom van OnlineZwangerschapsTest.nl met uitzondering van de merken, logo's of inhoud van de opgenomen verkopers of producten.

Reproductie, verspreiding, wijziging, heruitzending of publicatie van de diverse onderdelen is strikt verboden zonder expliciet schriftelijke toestemming van OnlineZwangerschapsTest.nl. Voor vragen in verband met toestemming of informatie, schrijf ons.

Aansprakelijkheid

De informatie op De Online Zwangerschapstest wordt regelmatig geactualiseerd, maar kan onjuist of onvolledig zijn. Aarzelt u niet ons daarop te wijzen. De werkelijke of veronderstelde kwaliteit van de geplaatste producten of diensten zoals geplaatst op de website vallen niet onder de verantwoordelijkheid van OnlineZwangerschapsTest.nl.

OnlineZwangerschapsTest.nl is in geen enkel geval verantwoordelijk voor schade, direct of indirect, die het gebruik van de informatie, producten of diensten zou kunnen veroorzaken aan de gebruikers van deze site en in het bijzonder de schade als gevolg van een eventuele aankoop na gebruik van OnlineZwangerschapsTest.nl.

De huidige voorwaarden worden bepaald door de Nederlandse wetgeving en elk conflict dat kan voortvloeien uit de interpretatie of de uitvoering van deze wetgeving is de exclusieve bevoegdheid van de bevoegde rechtbank.